FIJNELUNCH

FIJNELUNCH Broodjesservice

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 163 beoordelingen
6 dec 2019 om 13:26 Wederom heerlijke broodjes besteld. De hamburger had ik voor het eerst besteld en is super lekker. Zo vers en lekker heb ik ze al een hele tijd niet gehad. Een echte aanrader. Tevens ook flink genoten van de tomatensoep. Had ik vandaag echt nodig.
29 nov 2019 om 15:10 Broodjes en soep waren heerlijk! Voor de soep zou het fijn zijn als we een volgende keer hier lepels bij kregen. Ook ontvingen wij een stempelkaart zonder stempels erop van onze bestelling.
22 nov 2019 om 14:50 Het was erg lekker en mooi op tijd. We hadden alleen wel graag bestek (een lepel voor de soep en een vork voor de salade) erbij ontvangen.
13 nov 2019 om 15:06 Bezorger kon het huis niet vinden, maar dat maakt niets uit, de vriendelijkheid van de bezorger maakte het weer goed en het lekkere eten
26 okt 2019 om 13:18 Broodjes waren lekker, zeker een aanrader. De verse jus was ook goed. Snelle bezorging.
25 okt 2019 om 14:31 Het heeft in totaal 108 minuten geduurd terwijl levertijd op 45 stond. Het eten was koud wat natuurlijk logisch is dan. Het eten was wel lekker maar helaas dus koud.
18 okt 2019 om 14:55 Prima lunch
10 okt 2019 om 13:20 Duurde 1,5 uur voor de bestelling er was, het eten was inmiddels koud. Erg jammer want we hebben hier in het verleden met veel plezier besteld.
9 okt 2019 om 16:45 Ik heb hier al vaak besteld en het eten stelt nooit teleur. Vriendelijke bezorging is leuk, maar de kwaliteit van het eten is voor mij echt wat ertoe doet. En de kwaliteit is hoog bij Fijne Lunch. Fijne smaken, culinair, gewoonweg heerlijk!
3 okt 2019 om 13:53 FijneLunch neemt haar klachten serieus. Lunch dit keer op tijd en op het goede adres geleverd. Ter compensatie gebak en jus ontvangen. Mijn complimenten !
26 sep 2019 om 12:16 Werd netjes gebeld dat het iets later werd. Broodjes waren weer top.
20 sep 2019 om 13:31 Fantastische overheerlijke lunch!!